Home » The Last of Us - review

The Last of Us - review

Gepubliceerd op 16 november 2021 om 18:03

Het eerste deel van het ongelofelijke succes van The last of Us behoort voor mij tot de beste games van dit moment.

Het plezier dat ik beleefd heb aan de gameplay is niet te beschrijven. De verhaallijn is van begin tot eind geweldig. Het voelt echt alsof jij zelf het personage van Ellie bent, zo indrukwekkend!Het eerste deel van The last of Us is heel bijzonder. Het 2de deel van Last of Us doet er zeker niet voor onder. Dat geeft aan hoe speciaal deze games zijn.

Ik begon The last of Us te spelen doordat mijn vriend mij dit spel adviseerde. Daarvoor kende ik het spel amper. Eenmaal in het spel te zijn begonnen, werd ik er verliefd op. In mijn ogen heb ik de game snel uitgespeeld in een tijdbestek van twee weken. Uiteraard zijn er gamers die de The last of Us binnen enkele dagen uitspelen, maar helaas val ik niet in die categorie, haha.

Het spel begint direct goed. Het zuigt je vrijwel onmiddellijk naar binnenin zijn spannende wereld. De verhaallijn klopt ook; het is van begin tot eind spannend en boeiend. De adrenaline komt snel bij je kijken! Eenmaal begonnen wil je weten hoe het zal aflopen met Ellie. Zal Ellie het overleven? Wordt het virus haar fataal? Zoveel vragen, maar nog geen antwoorden…

Ben jij net als mij ook een grote liefhebber van het eerste deel van The last of Us? Laat het hieronder weten en deel jouw ervaring met je mede-gamers.

Score – 10

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.