Welkom » Digitaal

Beschrijving

Quiboba is een taalspel om de vreemde taal spelenderwijs te leren. Op de middelbare school maken scholieren kennis met de vreemde talen en dat valt lang niet altijd mee. Vaak moeten zij even wennen aan de vervoegingen, grammaticaregels, aparte klanken en de vele woorden. Om het voor hen zo gemakkelijk mogelijk te maken is het handig om de vreemde talen te automatiseren om de basiskennis te verankeren.
Hoe dat gaat is heel simpel. Met het Quiboba spel, leren kinderen talen snel. Kinderen leren spelenderwijs de taal kennen en horen daarbij de uitspraak, twee vliegen in één klap.
Sale/Zomerdeals 2020Sale/Zomerdeals 2020

Beschrijving

Zonnepanelen Centra is één van de grootste en meest toonaangevende zonnepanelenbedrijven in Nederland. Zonnepanelen Centra verkoopt zonnepanelen aan particulieren en de vakmensen installeren deze vakkundig. Met gedegen advies en ruime ervaring kan Zonnepanelen Centra zich de expert in zonne-energie noemen. De klanten beoordelen Zonnepanelen Centra niet voor niets zeer positief. Graag werkt Zonnepanelen Centra aan de beste zonnestroominstallatie.